ADANA / KARATAŞ - Karataş Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Okullar arası Muay Tai Adana Şampiyonasında 10 sporcu ile katılan Karataş Halk Eğitim Merkezi müsabakalar sonucunda 6 birincilik, 2 ikincilik, 2 de üçüncülük elde etmişlerdir. Emeği geçen başta Hocamız Leyla Hanım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Kas

Kurumumuz Karataş Halk Eğitim Merkezi ailesi olarak 24 Kasım Öğretmenler gününde bir araya geldik. Bu özel günde katılım sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Öğretmenler Günümüz kutlu olsun...

Kas

Kurumumuz Karataş Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanarak tüm öğretmenlere ithaf ettikleri çalışma. Emeği geçen öğretmenlerimiz Dilek Elbadi ,Ali Canbolat ve Kayhan Elbadi' ye teşekkür ediyoruz. Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Ekm

Kurumumuz Bünyesinde Tuzla Bölgesinde 3 farklı 'Çocuk Gelişimi' Kursumuz.

Ekm

Karataş Halk Eğitim Merkezi Bünyesine Bahçe Mahallemizde açmış olduğumuz Kuaförlük kursuna ilgi büyük