ADANA / KARATAŞ - Karataş Halk Eğitimi Merkezi

Bayram IŞIK - HEM Müdürü

1974 Karataş doğumlu. İlkokulu Küçükkarataş İlkokulunda, Ortaokulu Karataş Lisesi Ortabölümünde, liseyi Adana Erkek Lisesinde tamaladı.Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği mezunu.Yüksek lisansını Toros Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalı Eğitim Yönetimi alanında yaptı.Açık Öğretim Fakültesi Tarım Bölümü ve Çalışma Ekonomisi Lisans Bölümünü bitirdi. 1998 Yozgat Saraykent Lisesinde göreve başladıktan sonra 2004 yılında geidiği Karataşta Matematik öğretmeni, müdür yardımcığı, şube müdür vekili, okul müdürlüğü görevininde bulunduktan sonra Ağustos 2023 te Karataş Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak göreve başlamıştır. Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı; Teşekkür, takdir, başarı belgesi, üstün başarı belgesi ve ödül ile ödüllendirilmiştir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.